Izvor: Danas, 09.Feb.2022, 17:55

Može li Vesić do funkcije ministra ili nešto više?

Postavljanje Gorana Vesića, člana Predsedništva SNS i zamenika gradonačelnika Beograda na mesto zamenika šefa Izbornog štaba SNS za sve nivoe predstojećih izbora sagovornici Danasa različito tumače. Od toga da je to pozicija sa koje bi mogao da daleko i visoko da „skoči“, čak i do premijerskog mesta, preko toga da je Vesić protivteža novopečenom naprednjaku, Aleksandru Šapiću, kojem je obećano upravljanje Beogradom, do toga da je ovo način da se Vesić skloni iz beogradske kampanje a u javnom mnjenju stvori utisak da je dobro nagrađen.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"SIGURAN SAM DA SAM OSTAVIO TRAG" Vesić: Nisam lovac na funkcije, fokusiran sam na pobedu SNS

Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 00:38

Izborna kampanja SNS zasnivaće se na dva stuba - postignutim rezultatima i viziji razvoja Srbije i njenog glavnog grada, izjavio je večeras član Predsedništva SNS Goran Vesić koji je i zamenik šefa izbornog štaba te stranke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.