Moguća smena gradonačelnika Pančeva?

Izvor: Večernje novosti, 12.Jun.2015, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguća smena gradonačelnika Pančeva?

DIREKTORKA pančevačkog "Vodovoda" Milica Radovanović (DS) je podnela ostavku, odbornici su zatražili smenu čelnice lokalnog Zavoda za javno zdravlje dr Mice Sarić Tanasković, poverenje nije dobio ni gradski većnik zadužen za komunalnu delatnost Predrag Patić (LDP), a zbog afere sa pijaćom vodom grad na Tamišu bi danas na redovnoj sednici Skupštine opštine mogao da ostane i bez gradonačelnika Pavla Radanova (SNS)?! - Nije korektno da se "žrtvuje" samo jedan većnik, ja stojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iza svog tima - obratio se Radanov odbornicima. - Čuo sam po hodnicima da nećete usvojiti Patićev izveštaj. Možete sutra da smenite člana gradskog veća kao što je planirano, te da jedna politička stranka izađe iz vladajuće većine. Ali ako se koristi ova situacija zarad jeftinih političkih poena, onda obavezno u tom paketu smenite i gradonačelnika. Na juče održanoj tematskoj sednici zbog problema s vodom za piće, bilo je dosta rasprave, ali nije razrešeno zašto je došlo do situacije da Pančevci po drugi put u poslednjih nekoliko meseci ne mogu da koriste vodu iz česme. BIA I POLICIJA POŠTO je čuo da je suprug direktorke Sarić Tanasković pre nego što je zabranjena voda za piće pričao po ulici kako "unuku daje flaširanu tečnost", gradonačelnik je zatražio da se u rasvetljavanje čitavog slučaja uključe BIA i policija. KAO "PAROVI"... - OVO mi sve pomalo liči na rekla-kazala - rekao je u jednom trenutku odbornik SNS Vojo Krkobabić. - Šta sam sve čuo o vodi za ovih 15 dana to više liči na priču na nivou rijaliti programa "Parovi".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov podeno ostavku za Skupštinskom govornicom!

Izvor: Blic, 12.Jun.2015

Gradonačelnik Pavle Radanov podneo je ostavku pred odbornicima na današnjoj sednici Skupštine opštine koji su prethodno razrešili gradskog većnika za komunalnu delatnost Predraga Patića (LDP) zbog problema sa vodom iz gradskog “Vodovoda”..Gradonačelnikovu ostavku potvrdila je portparol grada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.