Mitrović više nije poslanik SNS-a, postavljen za direktora Koordinacionog tela

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2023, 13:25

Mitrović više nije poslanik SNS-a, postavljen za direktora Koordinacionog tela

Nakon što ga je nedavno Vlada Srbije imenovala za direktora Službe Koordinacionog tela za Bujanovac, Preševo i Medveđu, bujanovački naprednjak Nenad Mitrović podneo je ostavku na mesto poslanika u Narodnoj Skupštini.

Do njegove ostavke Bujanovac je imao dva poslanika, a sada je iz tog mesta ostao samo Šaip Kamberi sa zajedničke liste albanskih stranaka. Mitrovića je zamenio Ljubomir Marić, prvi sledeći kandidar sa izborne liste "Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve".
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Za predsednika Koordinacionog tela postavljen je ministar za državnu upravu Aleksandar Martinović, a Mitrović je na mestu direktora Službe zamenio Danijelu Nenadić, koja je tu funkciju obavljala od 2011. godine.

Mitrović je po zanimanju diplomirani ekonomista i predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Bujanovcu.

Političku karijeru započeo je u Srpskoj radikalnoj stranci, čiji je član bio do 2008. godine, kada je prešao u Srpsku naprednu stranku.

Bio je narodni poslanik u pet saziva Skupštine Srbije, a poslednji put od oktobra 2022. godine do ostavke koju je sada podneo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.