Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Avg.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Šaip=Jonuz= Srbi u vlasti

Šaip je isti kao Jonuz a Srbi u lokalnoj vlasti zastupaju samo svoje plateBUJANOVAC, 30. avgust 2017. – Predsatavnici Srba u lokalnoj vlasti neodgovorni su ne samo prema svojim biračima, već i prema svim građanima jer ne reaguju na to što je zvanični opštinski sajt samo na albanskom jeziku, izjavio je za Bujanovačke Nenad Mirović, šef lokalnog odbora SNS.
Mitrović, koji je i narodni poslanik >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << SNS, je u izjavi za Bujanovačke naveo i da je neprihvatljivo to što se na gradskom sajtu nalazi rubrika namenjena registraciji naših građana u dijaspori:
-Šaip Kamberi,predsednik opštine, pokazao je da se ne razlikuje od Jonuza Muslijua (predsednika parlamenta i Nacionalnog saveta albanaca; p.b), kaže Mitrović.
Mitrović napominje da niko od Srba u vlasti ne reaguje na to što opštinski sajt ima samo verziju na albanskom:
Srbi koji dele vlast sa Šaipom i Jonuzom ne zastupaju interese građana, već svojih plata i novčanika, kaže Mitrović.
Bujanovačke su pisale o akciji lokalne vlasti koja preko opštinskog sajta registruje građane Bujanovca koji žive u inostranstvu, na šta su reagovali Koordinaciono telo i Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.
Predstavnici opštine najavili su za Bujanovačke da će se u četvrtak obratiti javnosti povodom ovog slučaja.
Lokalnu vlast čine PDD Šaipa Kamberija, grupa građana Stojanče Arsića, koji je zamenik predsednika opštine, Srpska lista i jedan romski predstavnik.
 
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salihi: Opština Bujanovac preko sajta opštine vrši popis Albanaca, Srba i Roma u dijaspori

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 11:44

Opština Bujanovac nije preko interneta organizovala popis Albanaca koji žive u inostranstvu, već se radi o novom sajtu opštine u kome je predviđena posebna rubrika za dijasporu u kojoj mogu da se registruju, ako to žele, svi građani koji žive u inostranstvu, ne samo Albanci, već i Srbi i Romi,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.