Miting opozicije 30. maja u Kragujevcu

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miting opozicije 30. maja u Kragujevcu

Demokratska stranka i pokret Zajedno za Šumadiju najavili su danas da će, u nastavku kampanje "Osvetli Srbiju, 30. maja u Kragujevcu biti održan miting opozicionih stranaka.

Predsednik Inicijativnog odbora Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović izjavio je da je zbog medijske blokade došlo vreme da se osvetli Srbija.

Mediji su prećutali da je miting u Beogradu bio izuzetno uspešan, a nadam se da će protest u Kragujevcu biti još uspešniji. Vetar oslobođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kreće odavde iz srca Srbije. Posle šest i po meseci vlasti SNS u Kragujevcu mi možemo da podvučemo crtu, rekao je Stevanović.

Predsednik Gradskog odbora DS Dušan Obradović izjavio je da je nedavno u Beogradu održan uspešan miting, kada je građanski protest dobio svoje pravo lice.

On je naglasio da su demokratske snage naivno poverovale da mogu voditi pojedinačnu politiku, što je pomoglo sadašnjnim vlastodršcima da se konsoliduju i povedu Srbiju u sunovrat.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kragujevac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.