Mirović: Pokrajinska vlada nije učestvovala u investicijama

Izvor: RTS, 03.Sep.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirović: Pokrajinska vlada nije učestvovala u investicijama

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović izjavio je da pokrajinska vlada nije imala nikakvog učešća u realizaciji značajnijih investicija u Vojvodini, pa tako ni kompanije "Svarovski", i pozvao DS da prihvati sud građana na izborima, koji će biti potvrda i aktivnosti oko privrednog oporavka zemlje.
SNS podseća javnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su Vlada Srbije i premijer Srbije Aleksandar Vučić od početka aktivni u realizaciji investicije kompanije "Svarovski", i to od polaganja kamena temeljca i finansijske pomoći, navodi se u izjavi Mirovića dostavljenoj medijima, preneo je Tanjug.
Napomenuo je da je ta investicija realizovana u skladu sa svim zakonskim i pravnim regulativama, kao i svim drugim vidovima podsticaja ne samo investicija koje dolaze u Suboticu, već i u druge opštine u Vojvodini i celoj Srbiji.
Rezultat je, prema njegovim rečima, jasan - smanjen je broj nezaposlenih, počeo je da raste bruto društveni proizvod, došlo je do stabilizacije javnih finansija i svih drugih ekonomskih parametara koji su za vreme DS-a, tvrdi, bili poražavajuće negativni za državu i društvo.
Mirović je naveo da je "našoj javnosti više nego jasno da pokrajinska vlada nema nikakvnog učešća u realizaciji značajnijih investicija u Vojvodini, kao što nema ni u realizaciji investicije kompanije Svarovski u Subotici".

"SNS poziva DS da prihvati sud građana na izborima, jer će taj sud biti potvrda i aktivnosti oko privrednog oporavka zemlje i zato veoma neobično da demokrate još uvek misle da imaju mnogo rezultata. Oni koji imaju rezultat nikad se ne kriju od građana i njihove izborne odluke kao što je to slučaj sa pokrajinskom vladom", zaključio je Mirović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović: Pokrajinska vlada nema zasluge za otvaranje pogona “Svarovskog”

Izvor: Blic, 03.Sep.2015

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Igor Mirović izjavio je danas da pokrajinska vlada “nema nikakvog učešća” u realizaciji značajnijih investicija u Vojvodini...- Našoj javnosti je više nego jasno da Pokrajinska vlada nema nikakvog učešća u realizaciji značajnijih investicija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.