Miroslav Lazanski ambasador u Rusiji?

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Lazanski ambasador u Rusiji?

Poslanik SNS-a, vojni analitičar i kolumnista "Politike" Miroslav Lazanski, kako "Alo" saznaje, mogao bi da bude postavljen za novog ambasadora Srbije u Rusiji.

Lazanski, koji nikada u javnim nastupima nije skrivao svoju ljubav prema Rusiji i njenom predsedniku Vladimiru Putinu, mogao bi da u Moskvi nasledi aktuelnog ambasadora Slavka Terzića, koji našu zemlju u Rusiji predstavlja od 2012. godine.

- Lazanski je dobar poznavalac prilika u Rusiji, zainteresovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je za tu poziciju veoma i ima najveće šanse da nasledi Terzića - kaže izvor "Alo".

Lazanski za taj list nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje ove informacije.

Za njega se spekulisalo i da će nakon smene Bratislava Gašića upravo on zasesti u fotelju ministra odbrane, ali tada mu je kao mana navođeno to što je vidno okrenut Rusiji, dok ujedno ima snažan antinatovski stav.

Autor: Alo
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.