Mirković: Zna se zašto Đilas i Jeremić ne pitaju kojim strancima je Obradović prodavao tajne

Izvor: Danas, 24.Okt.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković: Zna se zašto Đilas i Jeremić ne pitaju kojim strancima je Obradović prodavao tajne

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković kazao je danas da je narod u Srbiji zna zašto se, kako je naveo, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i Narodne stranke Vuk Jeremić ne pitaju kojim je sve strancima i iz kojih zemalja radnik "Krušika" Aleksandar Obradović predavao tajne i dokumenta o poslovanju srpske namenske industrije. Članak Mirković: Zna se zašto Đilas i Jeremić ne pitaju kojim strancima je Obradović prodavao tajne se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mirković: Gajić vrši pritisak na institucije

Izvor: RTV Pink, 24.Okt.2019

Aleksandar Mirković, Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirkovuć istakao je da i danas svedočimo sve većem i većem rastu nervoze Dragana Đilasa i njegovog Saveza protiv Srbije, koji je srazmeran sve vrtoglavijem sunovratu i ono malo podrške među građanima koju...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.