Ministarka ne zna ono o čemu je govorio Vučić

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka ne zna ono o čemu je govorio Vučić

Pančevo -- Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila da nije upoznata sa informacijama da je grupa ljudi prikupljala novac, kako bi kupila visoku državnu funkciju.

Tu informaciju u javnost je inače izneo predsednik Republike i vladajuće Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

"Nisam upoznata s takvim informacijama, niti kao ministar pravde treba da znam šta rade nadležni organi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u sprovođenju istražnih radnji. Verujem da će sve informacije koje su iznete biti ispitane od strane nadležnih organa", rekla je Kuburovićeva. odgovarajući na novinarsko pitanje nakon otvaranja novog zatvora u Pančevu.

Ona je istakla da policija i tužilaštvo treba da rade svoj posao i da utvrde da li postoji nečija odgovornost u tom slučaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.