Ministar odbrane i predsednik SNS-a u poseti Zrenjaninu - Vučević: “Vetar duva u Banatu, tako ćemo i mi 17. decembra da ”oduvamo”političku konkurenciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2023, 17:50

Ministar odbrane i predsednik SNS-a u poseti Zrenjaninu - Vučević: “Vetar duva u Banatu, tako ćemo i mi 17. decembra da ”oduvamo”političku konkurenciju (FOTO)

Prvi čovek Srspke napredne stranke (SNS) obišao je danas Zrenjanin.

Predsednik Srpske napredne stranke obišao je danas naprednjake u Zrenjeninu.

Tom prilikom predesednik Vučević je naglasio:

- Vetar duva u Banatu, tako ćemo i mi 17. decembra da ”oduvamo”političku konkurenciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da oduvamo one koji ne znaju ništa drugo neg da napadaju majke i decu.

Izbori su teški i sudbonosni ali i vrlo jednostavni.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic)

Sa jedne strane imate listu Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane, a sa druge sve njih koji sem mržnje ništa ne nude.

Izbor je 17. decembra suštinski jednostavan, hoćete da se vratimo u period pre 2012., hoćete da se vratimo u period kada je više od pola miliona manje ljudi radilo, kada smo svako jutro morali da gledamo kursnu listu, a ko je od nas pogledao kursnu listu poslednjih 11 godina, svi znamo da je dinar stabilan i svi znamo da su penzije i plate redovne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.