Milovanović: Ime gradonačelnika Niša saznaćete možda već sutra

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2020, 19:47

Milovanović: Ime gradonačelnika Niša saznaćete možda već sutra

Da se danas u Beogradu birao gradonačelnik Niša, tvrde izvori Južnih vesti, a poverenik niških naprednjaka Zvezdan Milovanović kaže da zvanične sednice, pa ni odluke o tome nije bilo, ali da verovatno postoje konsultacije na nivou stranke oko kadrovskih rešenja. Ipak, ime prvog čoveka grada obećava vrlo brzo, možda već sutra, ali kaže da to nije bitno, jer će svakako biti neko iz Srpske napredne stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << , a možda i on ukoliko "neko tako kaže".

Ko će biti gradonačelnik Niša nije se znalo ni krajem jula, kada su Južne vesti napravile i anketu o tome, koja je zbog botovanja proglašena nevažećom.

Kako kažu izvori Južnih vesti, tri dana pre izbora predsednika Skupštine i formiranja vlasti u Nišu birao se gradonačelnik. I to u Beogradu. Navodno je u prestonicu tim povodom otputovao i poverenik niškog SNS Zvezdan Milovanović, jedan od nezvaničnih kandidata za prvog čoveka grada.

Ipak, kaže da stranka danas nije zasedala tim povodom i da odluka još nije doneta.

Nije bila nikakva sednica, verovatno postoje konsultacije na nivou stranke oko kadrovskih rešenja, ali ne na sednici. Vrlo brzo će biti doneta odluka i reći ću vam ko će biti. Možda sutra, možda prekosutra, ali danas sigurno ne postoji konačno rešenje - kaže Milovanović.

Milovanović navodi i da je nebitno ko će biti gradonačelnik, jer će svakako to biti neko iz Srpske napredne stranke.

Bilo ko da bude od kandidata radiće politiku Srpske napredne stranke, tako da se ja lično ne brinem ko će biti gradonačelnik Niša - dodaje Milovanović.

Da li vidi sebe u fotelji prvog čoveka Niša i da li bi voleo da on postane gradonačelnik, Milovanović odgovara da je spreman i na to, ali da mu nije toliko važno na kojoj će funkciji biti.

Ako neko kaže da to treba da budem, ja ću biti, ako kaže da budem na nekoj drugoj funkciji, ja ću biti. Ja sam spreman da radim bilo koji posao koji mi se poveri - odgovara Milovanović.

Podsetimo, da nije važno ko će biti gradonačelnik Niša rekla je u izbornoj noći nakon proglašenja pobede i Dragana Sotirovski, koja je pored aktuelnog gradonačelnika Darka Bulatovića takođe nezvanični kandidat za ovu funkciju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.