Miloš Vučević: Vučićev operativac

Izvor: Danas, 10.Dec.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Vučević: Vučićev operativac

U skladu sa najavama potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević podneo je juče krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja zbog "slučaja Jovanjica", odnosno tvrdnji o njihovoj povezanosti sa Predragom Koluvijom, uhapšenim vlasnikom navedenog poljoprivrednog dobra na kojem je pronađena marihuana.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić: Očekujem da me salušaju u slučaju Jovanjica, opozicija laže beskrupulozno

Izvor: Danas, 11.Dec.2019, 00:01

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje da bude pozvan i saslušan posle krivične prijave koju je protiv njega podneo fukcioner Srpske napredne stranke Miloš Vučević zbog slučaja Jovanjica, navodeći da je opozicije lagala kad je tvrdila da je u to umešan njegova brat.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.