Mihajlovićeva: Pokazali smo da poštujemo sve građane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2022, 19:57

Mihajlovićeva: Pokazali smo da poštujemo sve građane

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović kaže da je vizija Srpske napredne stranke moderna, razvijena Srbija, u kojoj treba da ostanu da žive sve generacije koje dolaze posle nas i da su postignuti rezultati jedino merilo za građane.

„Kampanja jeste teška, opozicija ide na sve ili ništa, ali ono što je važnije jeste da Srpska napredna stranka ide sa rezultatima koje smo postigli u prethodnom periodu. Naš slogan je Zajedno možemo sve, jer smo zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve što smo uradili uradili zajedno. Hiljadu kilometara puteva, nove bolnice, škole, ulaganja u socijalnu zaštitu. Naša spoljna politika je učinila Srbiju ne samo vidljivom državom, već poželjnim partnerom i na istoku i na zapadu. Tom politikom idemo pred građane i nijednog trenutka ne želimo nikoga da ostavimo iza nas, već da sa svima razgovaramo, jer samo zajedno možemo da napravimo još veće rezultate", navela je Mihajlovićeva u Novom Pazaru, gde je obišla nove stranačke prostorije.

Ovo je naša zemlja, ovde treba da ostanu da žive sve generacije koje dolaze posle nas, kazala je Mihajlovićeva i dodala: "Naša vizija je moderna, razvijena država i zato pozivam sve građanke i građane da izađu na izbore i glasaju za razvoj, za nove puteve, nove škole, nova obdaništa, za rast nataliteta, da glasaju za srećnu, razvijenu Srbiju, a da sve druge koji sa mržnjom gledaju na rezultate ostavimo iza sebe".

Ona je rekla i da na narednim izborima očekuje veliku podršku i u Novom Pazaru i Raškoj oblasti.

"Mi smo zajedno u svim delovima Srbije, tako i u Novom Pazaru, i to nije pitanje veroispovesti, nego koliko volite svoj grad i koliko činite za njega. I predsednik Vučić i Vlada i svi mi smo pokazali koliko poštujemo sve građane i građanke Srbije i hvala svim Bošnjacima koji nas podržavaju", poručila je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.