Mihajlovićeva: Đilas preko kupljenih medija vodi prljavu kampanju protiv SNS!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Đilas preko kupljenih medija vodi prljavu kampanju protiv SNS!

Đilas svojim novcem kupuje svoje termine i priča potpune neistine. On je čovek koji je za pet godina zaradio milijardu dinara. Srbija je siromašila dok se on bogati, rekla je Mihajlovićeva

BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke i ministarka energetike, razvoja i zašite životne sredine Zorana Mihajlović izjavila je danas  da se protiv SNS vodi prljava kampanja u smislu da postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kupljeni mediji i ilustrovala da je sinoć u emisiji "Ćirilica" na TV "Hepi" jedini gost bio predsednik DS Dragan Đilas, dodajući da je programsku šemu promenio biznismen Predrag Ranković Peconi.

Potpredsednica SNS je rekla da Đilas "svojim novcem kupuje svoje termine i priča potpune neistine, čovek koji je za pet godina zaradio milijardu dinara" i da je "Srbija siromašila, dok se on bogatio".

Mihajlović je navela da je u dnevnim novinama, počev od "Blica", "Danas"-a, "Naših novina" i drugim, prema načinu na koji plasiraju informacije, ispada da je SNS kriminalizovana, ali da, naprotiv, nije tako.

Mihajlović se osvrnula i na gostovanje programskog direktora CeSID-a Marka Blagojevića u Jutarnjem programu TV Pink i na njegovu izjavu da je Mihalja Kertesa oslobodila ova vlada.

"Slučaj Kertes je zastareo 5. oktobra 2010. godine. To je vlast DS", naglasila je Mihajlović.

Ona je istakla da se tajkuni okupljaju i da tu nije moguće učiniti ništa, osim da se od građana zatraži mandat da zemljom konačno počne da u potpunosti vlada narod i dodala da je Vučić prvi političar koji je zaustavio u jednom trenutku vlast tajkuna.

Mihajlović je ukazala i na pisanje listova "Vreme" i "Novi magazin", prema kojima se ima utisak da se plaćaju istraživanja kako bi neko objašnjavao da će SNS sigurno pobediti i da je besmisleno reći da SNS i Vučić drže sve medije.

"Naše je da pokažemo šta smo radili godinu i po dana i mi ćemo još više, ukoliko dobijemo poverenje naroda, da se borimo protiv kriminala i korupcije, jer ako to ne budemo uradili, nema nikakvog razvoja, nema reformi u Srbiji", najavila je Mihajlović.

Ona je podsetila da ima uhapšenih i bivših ministara i direktora za agencija za privatizaciju, da je podignuta optužnica protiv Miroslava Miškovića i da su 24 sporne privatizacije koje su konačno prvi put u toku ove vlade istražene.

Premanjenim rečima, predstojeći izbori u Srbiji biće najneizvesniji, jer će građani birati između vlasti naroda i vlasti tajkuna.

Mihajlović je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, rekla da će građani 16. marta birati između predsednika vlade, koji treba da bude Aleksandar Vučić i onih koje će na neki način kupiti tajkuni.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mihajlovićeva: Đilas preko kupljenih medija vodi prljavu kampanju protiv SNS!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

Đilas svojim novcem kupuje svoje termine i priča potpune neistine. On je čovek koji je za pet godina zaradio milijardu dinara. Srbija je siromašila dok se on bogati, rekla je Mihajlovićeva..BEOGRAD - Potpredsednica Srpske napredne stranke i ministarka energetike, razvoja i zašite životne sredine...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.