Mihajlović i Pajtić: Ko kome ne oprašta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović i Pajtić: Ko kome ne oprašta

Potpredsednica Vlade Srbije i potpredsednica SNS Zorana MIhajlović poručila je danas lideru DS Bojanu Pajtiću da nema oprosta za to što su građanima uzeli osam godina života i naciji dostojanstvo, a ostavili stid i strah.

Mihajlović je, reagujući na izjavu Pajtića "da bi oprostio Zorani, ali ne može zbog građana...", navela da su građani na izborima rekli svoje.

"A rekli su gospodine Pajtiću, da neće DS jer ne mogu da vam oproste što ste im uzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osam godina života. Ne, niste im uzeli osam godina, uradili ste još strašnije i u lice ste im se nasmejali što su vam poverovali i pošli za vama u promene za bolji život. Šta od toga ima strašnije...Uzeli ste naciji dostojanstvo, a ostavili stid i strah za svako novo jutro. Za to, gospodine Pajtiću, nema oprosta", poručila je MIhajlović.

I da hoćemo da se bavimo DS, dodala je ona, nemamo kad, jer moramo da povratimo Srbiju Srbiji koju smo zatekli posle vladavine DS-a kao Uliksovu "Pustu zemlju".

"Gospodine Pajtiću, podsećam vas još jednom, narod će zajedno sa SNS urediti zemlju u kojoj ćete i vi želeti da živite i u kojoj će vam biti dobro", poručila je Mihajlović u pisanoj izjavi medijima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva: Pajtiću, nema oprosta za DS, građanima ste uzeli 8 godina života!

Izvor: Kurir, 16.Apr.2015

Ministarka je reagujući na izjavu Pajtića "da bi oprostio Zorani, ali ne može zbog građana..", navela da su građani na izborima rekli svoje

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.