Mihajlović: Treba dobro razmisliti o predsedničkom kandidatu SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jan.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Treba dobro razmisliti o predsedničkom kandidatu SNS

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas da razume da predsednik Srbije Tomislav Nikolića želi ponovo da se kandiduje za tu funkciju, ukazavši istovremeno da su pred Srbijom mnogo teže vremene i da treba dobro razmisliti o predsedničkom kandidatu SNS.

"Razumem da želi ponovo da se kandiduje i kada kaže da nije nista loše uradio", rekla je Mihajlović za televiziju B92, dodavši da nije razmišljala o kandidatima za predsedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izbore koji se očekuje na proleće ove godine.

Ona je napomenula i da su za razliku od lagodnijeg perioda koji je iza Srbije, pred državom, posebno u kontekstu odnosa u regionu "mnogo teža vremena nego što su bila" u prethodnom periodu.

Mihajlović je rekla i da će u ovoj godini sigurno biti održani predsednički izbori i da će se o tome razgovarati u SNS ali i na vladi.

Ona je rekla i da trenutno nema informaciju o mogućem održavanju vanrednih parlamentarnih izbora, istovremeno s predsedničkim.

Upitana o odnosu SNS i Socijalističke partije Srbije (SPS), ona je rekla da dve stranke dobro sarađuju u vladi i parlamentu a da su napadi na SNS, iz SPS-a, posledica dešavanja unutar socijalista.

"Unutar samog SPS očigledno postoje određeni problemi... i mislim da su ti napadi rezultat previranje i borbe unutar samog SPS", rekla je Mihajlović.

Prema njenim rečima, vladajuća većina ima podršku u Skupštini Srbije, u kojoj je u decembru usvojeno 35 zakona koje je predložila vlada.

Upitana o tome što je deo srpskih poslanika u kosovskoj skupštini iz Pokreta socijalista Aleksandra Vulina postupio suprotno odlukama Vlade Srbije, ona je odgovorila da je to rešeno dogovorom i da jedinstvo mora da postoji.

Prema njenim rečima, nije slučajno u upotrebi krilatica: "Samo sloga Srbina spašava".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlović: Razumem Nikolića, ali razmislimo o kandidatu SNS

Izvor: N1 televizija, 04.Jan.2017

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da razume da predsednik Srbije Tomislav Nikolića želi ponovo da se kandiduje za tu funkciju, ukazavši istovremeno da su pred Srbijom mnogo teža vremena i da treba dobro razmisliti o predsedničkom kandidatu SNS-a..."Razumem da želi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.