Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nova vlada ni američka, ni ruska

Nova Vlada Srbije neće biti ni američka, ni ruska, već će raditi u interesu građana Srbije, poručila je danas potpredsednica vlade u tehničkom mandatu Zorana Mihajlović.

"Ja stvarno mislim da smo mi deo Vlade Srbije i da je politika SNS dobila poverenje građana jer se znaju ciljevi i put kojim idemo. Ja se u tom smislu i ponašam. Ciljeve koje je postavio mandatar ja realizujem", rekla je Mihajlović na pitanje novinara da li ima problema u sastavljanju vlade s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na medijske napise da je to problem između Istoka i Zapada, budući da su neki ljudi ruski, odnosno američki.

"Mi radimo za našu zemlju, to nije ni američka, ni ruska zemlja", naglasila je Mihajlović.

Na pitanje da li će biti u novoj vladi, Mihajlović je rekla da je sa Vučićem razgovarala pre više od mesec dana o infrastrukturnim projektima, strateškim planovima, šta će nova vlada u naredne četiri godine da ponudi i šta će mandatar u svom ekspozeu govoriti kada je reče o infrastrukturi i koridorima.

"Ipak mislim da premijer stvarno treba da kaže ovo je moj tim, pa kad to uradi onda ću da pričam", navela je Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlovićeva: Nova vlada neće biti ni američka, ni ruska

Izvor: B92, 27.Jul.2016

Čačak -- Nova Vlada Srbije neće biti ni američka, ni ruska, već će raditi u interesu građana Srbije, rekla je potpredsednica vlade u tehničkom mandatu Zorana Mihajlović...Mihajlović je novinarima u Čačku rekla da su mnogima u aktuelnoj vladi pripisivani epiteti da su "nečiji", ali da veruje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.