Mihajlović: Nikolić ima pravo da želi drugi mandat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nikolić ima pravo da želi drugi mandat

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da SNS mora dobro da razmisli ko će biti njen kandidat za predsednika Srbije, jer su pred nama teža vremena, napominjući i da aktuelni predsednik ima pravo da želi novi mandat.

"Predsednik Republike Tomislav Nikolić kao i svaki drugi punoletni građanin može da traži i da želi da bude predsednik Srbije naročito jer on već jeste predsednik", rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Mihajlović gostujući u "Kažiprstu" B92.

Ona kaže da mora dobro da se razmisli ko će biti kandidat SNS za predsednika Republike i kako će izgledati naša politika u budućnost imajući u vidu migrantsku krizu, probleme u EU i potpuno drugačiju podelu karata.

Upitana da li misli da Nikolić ne bi bio dobar kandidat za predsednika, potpredsednica Vlade je rekla da o tome uopšte nije razgovarano, ali da razume njegovu želju da bude predsednik.

"Razumem čak i njegovu rečenicu da nije uradio ništa loše za Srbiju. Ali isto tako kažem da su pred nama mnogo teža vremena, ne u Srbiji kao Srbiji već u našem okruženju, nego što su bila u prethodnom periodu", navela je Mihajlović.

Govoreći o odnosima u Vladi, Mihajlović je navela da su odnosi SNS i SPS jasni i vidljivi u vladi, u parlamentu - "oni su podrška Vladi".

Mihajlović je navela da trenutno nema odgovor na pitanje da li će, pored predsedničkih, biti i parlamentarnih izbora, ali kaže da će se o tome razgovarati.

Prema njenim rečima, u parlamentu Srbije postoji sklad i jedino je diskusija danas drugačija.

"Mislim da treba više argumenata, ali što se tiče podrške, tu problema nema", rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Nikolić ima prava da želi da bude predsednik, ali treba razmisliti

Izvor: Kurir, 04.Jan.2017

...Nikolić, kao i svaki drugi punoletni građanin, može da traži i da želi da bude predsednik Srbije, samim tim što je već na toj funkciji, rekla je Mahajlović gostujući u Kažiprstu B92..S druge strane, istakla je, imali smo jedan lagodniji period upravljanja Srbijom i sada bi trebalo sagledati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.