Mihajlović: Ima li Savez za Srbiju da ponudi još nešto osim mržnje i uvreda?

Izvor: Danas, 07.Sep.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Ima li Savez za Srbiju da ponudi još nešto osim mržnje i uvreda?

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović rekla je danas da su nove uvrede koje je Savez za Srbiju uputio na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića najbolje govore da ta organizacija nema ništa drugo da ponudi građanima. Članak Mihajlović: Ima li Savez za Srbiju da ponudi još nešto osim mržnje i uvreda? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mihajlović Amfilohiju: Zar u SPC-u nema nikog mudrijeg o Kosovu, SPC da ne stvara dodatne podele

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Sep.2019, 19:26

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović reagovala je danas na optužbe mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića koga je nazvao izdajnikom, da je krajnje vreme da u Srbiji prestanu podele na "patriote i izdajnike" i da su mnogo nesreće Srbiji doneli...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.