Izvor: JUGpress.com, 07.Feb.2021, 17:16

Mesni odbor SNS o boravku Jeremića u Vranjskoj Banji

VRANJSKA BANJA- VRANJE

Vuk Jeremić, ničim izazvan, sa kompletnim rukovodstvom i članstvom svoje stranke obišao je Vranjsku Banju sa očiglednim ciljem da pokuša da nađe cenzus koji je negde popušio kao tompus “kohiba behike 56” od 1.400 evra, saopštio je danas Mesni odbor SNS u Vranjskoj Banji.

“Kada izdate sve što ste mogli za vreme dok ste bili vlast i kada shvatite da vas narod neće, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jedino što vam ostaje jeste da idete po Srbiji i rušite sve ono što predsednik Vučić radi i gradi.

I pošto ste krali dok ste bili vlast, verovatno mislite da svaka vlast krade. Kao što vidite politika Srpske napredne stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića se ozbiljno bavi problemima koje vaša vlast ne samo da nije htela da rešava, nego ih je napravila još većim.

Za poređenje niste mogli doći na bolje mesto od Vranjske Banje. Zahvaljujući prirodnim resursima, ali i velikom angažovanju ljudi koji danas rukovode ovom gradskom opštinom i podršci koju ima kod nadležnih ministarstva, Vlade Srbije i predsednika Vučića, Vranjska Banja je postala traženo mesto za ulaganja u projekte koji se odnose na turizam, zdravstvo, energetiku, poljoprivredu. O tome govori i dolazak investitora i brza realizacija započetih i novih projekata.

Pre toga je decenijama uništavana, prepuštena sama sebi, a po bogatstvu je među prvima u svetu. Ali, da ne bude zabune, mi se odavno ne poredimo sa takvima kao što ste vi, koji su izdali, uništili i opljačkali rođenu zemlju, već nas isključivo zanima da nešto ostavimo našem narodu.

Mi smo spremni da sebi kažemo da moramo da radimo još više i odgovornije, kako bi građanima bilo bolje, kako bi nastavili putem napretka i daljeg razvoja i naravno kako nikada više izdajnici i štetočine kao vi ne bi došli na vlast”, navodi se u saopštenju Mesnog odbora SNS Vranjska Banja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.