Mediji: Mirović premijer, Vasin: Ima mesta i za NDS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2014, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Mirović premijer, Vasin: Ima mesta i za NDS

Vlast u Vojvodini tema je već punu godinu. Na sednici pokrajinske Skupštine u četvrtak neće biti rekonstrukcije većine, potvrđuje predsednik parlamenta Ištvan Pastor i dodaje da će sigurno doći na dnevni red početkom jula. U međuvremenu, sigurno je da DS i SNS neće zajedno u vlast. Funkciju premijera u rekonstruisanoj Vladi Vojvodine preuzeće Igor Mirović, potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS), piše list Danas. Predsednik pokrajinskog odbora DS Miroslav Vasin založio se za rekonstrukciju pokrajinske vlade, koja bi podrazumevala uključivanje Nove demokratske stranke u vladajuću većinu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS želi NDS u rekonstruisanoj pokrajinskoj vladi

Izvor: RTS, 16.Jun.2014

Predsednik pokrajinskog odbora Demokratske stranke Miroslav Vasin založio se za rekonstrukciju pokrajinske vlade, koja bi podrazumevala uključivanje Nove demokratske stranke u vladajuću većinu. ..Vasin je u Budimpešti, na predstavljanju turističkih potencijala Palića, rekao novinarima da je DS...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.