Martinović čestitao Atlagiću na intelektualnoj hrabrosti da kaže istinu

Izvor: Danas, 02.Dec.2020, 19:34

Martinović čestitao Atlagiću na intelektualnoj hrabrosti da kaže istinu

"Jadno i bedno je ono društvo koje bi kreirala ova moralna gromada makar se zvala Bjelogrlić. Neću da se bavim čovekom koji je rekao da se ne odlazi iz zemlje zbog siromaštva već zbog primitivizma. Ima logike onda da brani one koji kažu da im je otadžbina tamo gde im je dobro”, rekao je večeras u Skupštimni Srbije poslanik Srpske napredne stranke Marko Atlagić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martinović se divi intelektualnoj hrabrosti Marka Atlagića jer bestidnost je najveća odlika naprednjačkog intelekta

Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2020, 10:51

Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke čestitao je svom poslaniku Marku Atlagiću na intelektualnoj hrabrosti.. Neverovatna intelektualna hrabrost Atlagića oslikava se u napadu na Seku Sablić, slobodu misli i govora. Seka Sablić je u intervjuu za NIN rekla da je domovina...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.