Martinović: Neprihvatljivo da je u skupštinskoj sali više poslanika SRS nego SPS

Izvor: Danas, 23.Jul.2019, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martinović: Neprihvatljivo da je u skupštinskoj sali više poslanika SRS nego SPS

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije, Aleksandar Martinović rekao je danas da je neprihvatljivo da u plenarnoj sali ima više poslanika Srpske radikalne stranke (SRS) koji su opozicija, nego poslanika Socijalističke partije Srbije (SPS) koji su na vlasti. Članak Martinović: Neprihvatljivo da je u skupštinskoj sali više poslanika SRS nego SPS se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kina želi naprednu vojsku, optužujući SAD za podrivanje stabilnosti

Izvor: Danas, 24.Jul.2019, 10:52

Kineske vlasti predstavile su danas dokument o ambicijama za izgradnju moderne i tehnološki napredne vojske, optužujući SAD da podrivaju globalnu stabilnost. Članak Kina želi naprednu vojsku, optužujući SAD za podrivanje stabilnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.