Marković: Žalosno je da Krušik mora da moli da stanu napadi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Žalosno je da "Krušik" mora da moli da stanu napadi

Marković navodi da je bolje da ih sve ne podseća na milijarde koje je fabrika dužna prema bankama

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Marković izrazio je danas žaljenje što "lažovi i osvedočeni upropastitelji srpskih fabrika iz Ðilasovog Saveza protiv Srbije" nastavljaju napade na "Krušik", u pokušajima da uruše valjevsku fabriku namenske industrije.

Marković iznosi žaljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i što Krušik danas mora da apeluje na "dokazane štetočine" iz SzS, koje su uništavale i rasprodavale srpske fabrike i ostavile oko pola miliona ljudi bez posla, da prestanu sa lažima kojima štete ugledu fabrike i ugrožavaju njeno poslovanje.

Najpre su juče masno lagali da je fabrika pred bankrotom, a kada ih je "Krušik" demantovao i dokazao da nastavlja trend razvoja poslovanja, započet 2014. godine, danas su nastavili laži i obmane.

- Ðilas, Jeremić i Savez danas kao nevešto pitaju ko je odgovoran što je račun fabrike od 2016. u blokadi za neverovatnih 508.053.031 dinara - rekao je Marković i dodao da SzS treba da zna da svi znaju odgovor - da su, naprotiv, upravo oni, dok su bili na vlasti, "Krušik" bili doveli do ivice bankrota, a radnike ostavili bez doprinosa i neretko plate.

Poslanik SNS dodaje da čudo da je predstavnicima SzS promaklo da je račun "Krušika" u blokadi od 2011. i da je tada taj iznos bio još neverovatnijih 1,4 milijarde!.

, dobavljačima i drugima - ali, još iz njiovog "zlatnog doba".

- Ako neko ima amneziju, dovoljno je upitati radnike u Krušiku kako im je bilo za vreme žute vlasti - rekao je Marković i podsetio da danas "Krušik" otplaćuje ta dugovanja, isplaćuje i plate i doprinose i nastavlja trend razvoja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.