Izvor: Luftika.rs, 02.Apr.2024, 11:25

Mandatar Miloš Vučević doživeo poraz na svom biračkom mestu u Novom Sadu

Budući premijer srpske Vlade i predsednik SNS Miloš Vučević je na decembarskim izborima ubedljivo izgubio na svom biračkom mestu, kao i na još dva biračka mesta koja se nalaze u Ulici Branimira Ćosića, u kojoj Vučević inače stanuje, prenosi Danas.
Iako mu je predsednik Aleksandar Vučić poklonio poverenje da bude mandatar nove Vlade, njegove najbliže komšije ipak nisu, piše Danas.
Miloš Vučević živi u Novom Sadu, u Ulici Branimira Ćosića. U ovoj ulici nalaze se tri biračka mesta koja su od zgrade u kojoj Vučević živi udaljena na svega pedesetak metara.
Konkretno, dva biračka mesta smeštena su u MZ „Narodni heroji“ i jedno u predškolskoj...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Saopštenje za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Apr.2024

NOVI SAD – Marginalni po tiražu, dnevni list Danas, objavio je bizarni tekst pod nazivom: „Miloš Vučević na decembarskim izborima ubedljivo izgubio na svom biračkom mestu“. Reakcija na ovaj tekst nije usmerena na političko nadmetanje, nego na pokušaj pomoći u savladavanju elementarne logike...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.