Malović: Zelenović stvorio prve tajkune u Srbiji

Izvor: B92, 15.Nov.2023, 10:55

Malović: Zelenović stvorio prve tajkune u Srbiji

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović poručio je da je Nebojša Zelenović stvorio prve tajkune u Srbiji.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Još jedno saopštenje Nebojše Zelenovića to jest smeće od političkog pamfleta pojavilo se danas u jednom od opozicionih listova.

Nebojša Zelenović je pre svega jako nezadovoljan 71 mestom na poslaničkoj listi "Srbije protiv nasilja" pa se sada trudi prilično jakom retorikom povratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poljuljano poverenje kod svojih opozicionih saboraca. Izgleda da mu kolege nisu zaboravile izdaju "Sporazuma sa narodom" i da su svesni cinjenice da onaj ko jednom izda potpisan papir sa narodom spreman je izdati apsolutno sve.

Pre nego što Zelenović progovori o tuđim stanovima nek ispriča istinu o svom prvom stanu koji je dobio, kako ga je dobio i nakon koliko vremena ga je prodao i za koje pare.

Teško Srbiji dok ovakvi lopovi drže moralne lekcije putem sredstava javnog informisanja. Vi ste stvorili prve tajkune u Srbiji Zelenoviću. Vi ste za vreme vlasti Dragana Đilasa zakatančili sve što je vredelo u Mačvanskom okrugu. Vi ste rasturili "Zorku" i "Šapčanku" u Šapcu, "Jedinstvo" u Vladimircima, "Plastiku" u Ljuboviji, "FAM" u Malom Zvorniku, "Krupanjku" sa gotovo 1.000 zaposlenih u Krupnju, a da ne pričamo šta ste uradili sa "Viskozom" iz Loznice koja je osamdesetih zapošljavala 10-12.000 ljudi. Sve ste rasprodali i zakatančili bando lopovska i to pod okriljem Dušana Petrovića u Mačvi i Podrinju i Dragana Đilasa na republičkom nivou.

U Šapcu vas 17. decembra čeka izborni debakl, a šamar realnosti na republičkim izborima. Nije Srbija zaboravila vaša zlodela bando lopovska čija krivična dela možda sudski zastarevaju ali ih Srbija pamti.

Zbog vas takvih Srbija ne sme da stane ne samo 17. decembra već nikada više!

Živela Srbija!

Živeo Aleksandar Vučić!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.