Malović: I da im poklonimo vlast, ne bi znali šta bi s njom

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 09:48

Malović: I da im poklonimo vlast, ne bi znali šta bi s njom

Povodom poslednjih desavanja na političkoj sceni Srbije oglasio se član predsedništva SNS Branislav Malović.

Saopštenje Branislava Malovića prenosimo u celosti:

"Svedoci smo ovih dana poprilično uzavrelih strasti od strane pripadnika polupane srpske opozicije.Dovoljna su bila dva protesta sa nešto većim brojem ljudi da se u njima probudi nada za dolaskom na vlast.Imali su proteste zbog krvave košulje, blokirali Gazelu zbog Rio Tinta i još bezbroj pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo kakvog okupljanja i svaki put nista.Sada su na krilima nezapamćene tragedije pokrenuli nešto sto svi mi znamo da će unapred propasti jer se na vlast ne dolazi dekretima

zapadnih ambasada niti po uputstvima stranih agentura.Iskljucivo brojem glasova gospodo iz opozicije.

Lično sam mišljenja da sve i da im poklonimo vlast ovakvi kakvi su oni ne bi znali šta će sa njom. Nisu znali da prave auto puteve,nisu znali da grade Kliničke centre,nisu znali da dovode strane investitore nisu znali nista. Jedino sto su znali i sto je Srbija osetila na svojoj kozi jeste da prodaju sve sto su mogli i sve što je stvoreno u doba Broza i Milosevica.Za to su bili majstori i to njihovo majstorstvo je proizvelo i nazovi “elitu” koja danas priželjkuje povratak tim njihovim i njima dobrim starim vremenima.

Zato Srbijo 26.05.2023. svi u Beograd.Ne zbog stranke,ne zbog politike već pre svega zbog Srbije.Da pokažemo koliko nas je. Da pošaljemo u svet sliku jedne male zemlje u srcu Evrope koja neće dozvoliti da joj cepaju teritorijalni integritet,koja ima

hrabrosti da kaže “NE” sankcijama Ruskoj federaciji i koja uprkos skupoj ceni samostalno sprovodi spoljnu i unutrašnju politiku.

Beograde budi spreman taj dan da primis sve koji ce doći da pruze bezuslovnu podrsku Aleksandru Vučicu i Srbiji.Da objasnimo politickim diletantima iz opozicije kako se pravi dostojanstven skup pred kojim ce zanemeti.Da vide sliku većinske Srbije od koje se dugo neće oporaviti.Biće to slika koja govori više od hiljadu reci mržnje koje ste ispisali protekle tri nedelje. Živela Srbija," poručio je Malović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.