Izvor: Blic, 23.Jan.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: SNS će nastaviti da sprovodi odgovornu politiku

Funkcioner SNS i treći na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Siniša Mali, posetio je domaćinstva porodica Simić i Živanović iz Velikih Crljena, kod Lazarevca, gde je poručio da gradska vlast vodi odgovornu socijalnu politiku i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Zahvalivši domaćinima na gostoprimstvu, Mali je rekao da se tim predvođen SNS bori se za svako novo radno mesto u Beogradu.

"Otvorena je fabrika 'Birlešik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tekstil' u Lazarevcu, koja zapošljava 600 radnika u prvoj i još 600 u drugoj fazi, a cilj nam je da privučemo još novih investitora i otvorimo u Lazarevcu još novih radnih mesta", rekao je Mali.

On je, kako je saopštila SNS, kazao i da se "za razliku od Đilasa, koji je napravio dug od 1,2 milijarde", danas gradom upravlja odgovorno, redovno se isplaćuju naknade porodiljama i svim socijalno ugroženim kategorijama, bez zakašnjenja.

"SNS će nastaviti da sprovodi odgovornu politiku u Beogradu, da se bori za budućnost, jer je ovo naš grad koji volimo", rekao je Mali.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Siniša Mali poručio: SNS će nastaviti da sprovodi odgovornu politiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2018

Cilj je da privučemo još novih investitora i otvorimo još radnih mesta..Funkcioner SNS i treći na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Siniša Mali, posetio je domaćinstva porodica Simić i Živanović iz Velikih Crljena, kod Lazarevca, gde je poručio da gradska vlast...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.