Mali: Opštine duguju dodatnih 20 miliona evra

Izvor: Press, 10.Feb.2014, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Opštine duguju dodatnih 20 miliona evra

Prema njegovim rečima, čeka se 28. februar, kad će biti gotovi završni računi za celu gradsku upravu.
"Nismo izbegli bankrot. Krenuli smo sa agresivnom štednjom i građani to moraju da znaju. Nema nepotrebnih troškova. U budžetu je trebalo da prihodujemo pet milijardi dinara, a prihodovali smo 3,5 milijarde dinara", rekao je Mali za Kurir od ponedeljka.
On je napomenuo da još ne želi da bude stranački angažovan, ali da mu imponuje što je na listi SNS, jer je to samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dokaz da je dobro radio.
Na pitanje da li to znači da postoji šansa da posle izbora preuzme i funkciju gradonačelnika, Mali je odgovorio:
"Aleksandar Vučić i ja smo porodični prijatelji. Ceo moj angažman s njim, kao savetnika u njegovom kabinetu, krenuo je upravo tako. Svaki moj dalji angažman na bilo kojoj funkciji biće u dogovoru sa njim. Do sada nismo o tome razgovarali, ali sigurno hoćemo".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mali: Opštine u Beogradu duguju 980 miliona evra

Izvor: Telegraf.rs, 10.Feb.2014

- Nismo izbegli bankrot. Krenuli smo sa agresivnom štednjom i građani to moraju da znaju. Nema nepotrebnih troškova. U budžetu je trebalo da prihodujemo pet milijardi dinara, a prihodovali smo 3,5 milijarde dinara - rekao je Mali

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.