Mala i srednja preduzeća su kičma ekonomije

Izvor: NaDlanu.com, 07.Apr.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala i srednja preduzeća su kičma ekonomije

Lider Srpske napredne stranke i koalicije "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je u subotu da će nakon promena 6. maja, Srbija daleko veću brigu posvetiti razvoju malih i srednjih preduzeća koja su "kičma ekonomije".

"Za poštenu i uspešnu Srbiju, za kakvu se zalaže Srpska napredna stranka, mala i srednja preduzeća predstavljaće ekonomsku kičmu napretka našeg društva, a ona će ujedno omogućiti i ravnomeran razvoj naše zemlje", rekao je Nikolić.Nikolić je, prilikom obilaska Nišavskog okruga i posete firmi "Gerber" u Vitoševcu, koja se bavi proizvodnjom čeličnih konstrukcija, rekao da bi porodične firme trebalo da budu model dobrog poslovanja i uzor ljudima koji pokreću biznis."Mala i srednja preduzeća su osnova razvoja svakog naprednog društva. Režim Demokratske stranke u prethodne četiri godine je odbijao to da shvati, pa ih je opterećivao prevelikim nametima i dažbinama. To mora da se promeni", istakao je Nikolić.BEOGRAD, 7. aprila 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Maja Nikolić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.