MRŽNJA KOJU ĐILAS POKAZUJE PREMA VUČIĆU NESPOJIVA JE SA ZDRAVIM RAZUMOM Bečić: Samo da bi izavali haos u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 00:32

"MRŽNJA KOJU ĐILAS POKAZUJE PREMA VUČIĆU NESPOJIVA JE SA ZDRAVIM RAZUMOM" Bečić: Samo da bi izavali haos u Srbiji

Povodom dešavanja ispred skupštine oglasio se Igor Bečić član izvršnog odbora glavnog odbora SNS.

- Vandalizam i huliganski upad u hol Narodne Skupštine Republike Srbije koji su počinili jurišnici i kriminalci tajkuna Đilasa i belosvetskog muljatora Jeremića pokazuju da neće prezati ni od čega samo da bi izavali haos u Srbiji. Mržnja koju Dragan Đilas svakodnevno pokazuje prema predsedniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučiću i Srbiji nespojiva je sa zdravim razumom - izjavio je Bečić.

On poziva nadežne organe na reakciju.

- Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti pitam nadležne organe, kada će da zaustave i procesuiraju fašiste i kriminalce koji

pozivaju na nasilje i puč, vandalizmom i pokušajem rušenja i paljenja skupštine pokušava se urušiti nasilno ustavni poredak, i doći na vlast bez izbora, zar to nije dovoljan razlog za reakciju države - rekao je Bečić i dodao:

- Nakon što se danima unazad vodi hajku protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice, frustriran sa rezultatima na izborima, koristi se činjenicom da se većina država u ovom trenutku suočava sa najtežim udarom virusa covid 19 i naš zdrastveni sistem je pod velikim pritiskom, Đilas sada pokušava nasilnom i fašističkom blokadom Parlamenta izazove haos u Srbiji.

On je rekao da mu nije jasno zažto ćuti tužilaštvo.

- Svima je već poznato delovanje lopovsko - tajkunskog klana, te sumanute ideje rađaju se u glavama Đilasa i Jeremića ali nije jasno zašto ćute tužilaštvo, Evropska unija, novinarska udruženja, svi koji bi trebalo da dekontaminiraju javni prostor od njihovih laži, fašizma, pretnji, haosa i mržnje - rekao je Bečić i završio sa:

- Neće im proći ni ovaj pokušaj destabilizacije Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.