MOMIROVIĆ O IZVEŠTAVANJU RTS O RASPISIVANJU IZBORA: Sramota, utisak je da je glavni urednik Dnevnika 2 Rot, a ne građanin Srbije

Izvor: Kurir, 03.Mar.2024, 21:57

MOMIROVIĆ O IZVEŠTAVANJU RTS O RASPISIVANJU IZBORA: Sramota, utisak je da je glavni urednik "Dnevnika 2" Rot, a ne građanin Srbije

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Tomislav Momirović komentarisao je izveštavanje RTS o o raspisivanju novih izbora u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Momirović napao RTS: „Stiče se utisak da je glavni i odgovorni urednik „Dnevnika 2“ Mihael Rot“

Izvor: Danas, 03.Mar.2024

Svako ko je pogledao današnji prilog u okviru „Dnevnika 2“ Radio-televizije Srbije o raspisivanju novih izbora za Grad Beograd mogao je da kaže samo jednu reč – "sramota", poručio je večeras član Predsedništva Srpske napredne stranke Tomislav Momirović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.