MITROVIĆ: Vučić ne učestvuje na GO SNS, jer se ne oseća najbolje?!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MITROVIĆ: Vučić ne učestvuje na GO SNS, jer se ne oseća najbolje?!

Imao je jutros tešku sednicu vlade i zbog svega toga danas neće prisustvovati sednici Glavnog odbora SNS, jer se ne oseća najbolje, rekao je MIrović

SREMSKA MITROVICA - Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) održava se danas u Sremskoj Mitrovici bez lidera Aleksandra Vučića, jer se on, kako je saopšteno ne oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najbolje.

Kako je objasnio potpredsednik stranke Igor Mirović, Vučić je ovih dana puno obaveza.

"Imao je jutros tešku sednicu vlade i zbog svega toga danas neće prisustvovati sednici Glavnog odbora SNS, jer se ne oseća najbolje", rekao je MIrović i dodao da ga je lider naprednjaka ovlastio da predsedava sednicom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIROVIĆ: Vučić ne učestvuje na GO SNS, jer se ne oseća najbolje?!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015

Imao je jutros tešku sednicu vlade i zbog svega toga danas neće prisustvovati sednici Glavnog odbora SNS, jer se ne oseća najbolje, rekao je MIrović..SREMSKA MITROVICA - Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) održava se danas u Sremskoj Mitrovici bez lidera Aleksandra Vučića, jer se on, kako...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.