MIROVIĆ:SNS  je uspela sačuvati državu i uveli red i zakon

Izvor: Kurir, 01.Maj.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIROVIĆ:SNS je uspela sačuvati državu i uveli red i zakon

Otkako smo zajedno preuzeli odgovornost za Srbiju, u našoj zemlji počeo je da se vraća red i zakon, istakao je Mirović naglasivši da bez tako stvorenog ambijenta nije moguće ni ostvarivanje prava na rad

BAČKA PALANKA  - Aktuelna vlast u Srbiji, predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS), uspela je da sačuva državu i da u njoj uvede red i zakon, istakao je potpredsednik SNS Igor Mirović obraćajući se učesnicima manifestacije u Bačkoj Palanci, kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je obeležen 1. maj i dan Pokreta socijalista.

Poručivši da uvek, posebno pred stranim gostima, treba lepo govoriti o svojoj zemlji, Mirović je naglasio da je vladajuća koalicija uspela ne samo da očuva državu nego i da uvede red i zakon.

“Otkako smo zajedno preuzeli odgovornost za Srbiju, u našoj zemlji počeo je da se vraća red i zakon”, istakao je Mirović naglasivši da bez tako stvorenog ambijenta nije moguće ni ostvarivanje prava na rad.

”Uspevamo da napravimo državu u kojoj će moći da se živi od rada i u kojoj će kućni budžeti biti puniji i kvalitetniji”, naglasio je potpredsednik SNS-a.Okupljenima na dunavskom izletištu “Tikvara” obratio se i predsednik Pokrajinskog odbora SDPS u Vojvodini Nenad Ivanišecić, poručivši da stranke vladajuće koalicije uspešno “mogu da urade ono što neki eksperti ne veruju”.

“Mi smo spremni da, posle pokrajinskih izbora, pokažemo da Vojvodina može da bude zaposlenija”, da može mnogo više da se radi i da se postižu znatno bolji rezultati na svim poljima nego do sada, poručio je Ivanišević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović: Uveli smo red i zakon u Srbiju

Izvor: Mondo, 01.Maj.2015

Aktuelna vlast u Srbiji, predvođena Srpskom naprednom strankom (SNS), uspela je da sačuva državu i da u njoj uvede red i zakon, istakao je potpredsednik SNS Igor Mirović...Foto: Beta/Emil Vaš..Poručivši da uvek, posebno pred stranim gostima, treba lepo govoriti o svojoj zemlji, Mirović je naglasio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.