LUDILO Kruševački SNS: Novnarka instruirana da provocira Gašića!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO Kruševački SNS: Novnarka instruirana da provocira Gašića!

Tri dana od kada je ministar Bratislav Gašić uvredio novinarku B92 Zlatiju Labović ona svakodnevno dobija pretnje putem društvenih mreža, o čemu je obaveštena i policija, a u međuvremenu, odbor Srpske napredne stranke iz Kruševca optužio je novinarku da je "instruisana da isporovocira ministra".

U Kruševcu, gradu u kome nekada Gašić bio gradonačelnik, iz SNS optužuju novinarku da je ona za sve kriva.

"Pogledajte na snimku koliko je slobodnog prostora imala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ona nije direktno isprvocirala ministra, ali bi voleli da znamo kako se naziva takav stav u žurnalistici. Kako bi se vi osećali da neko bude u tom položaju dok gledate pravo u kamere...", rečeno je na konferenciji za novinare Ivana Manojlovića, člana saveta za informisanje SNS u Kruševcu, što je objavljeno i na sajtu kruševačkih naprednjaka.

Naprednjaci tvrde da ovako "fabrikovane laži" imaju za cilj destabilizaciju države, a da iza svega stoji tajkunsko mafijaški lobi koji je platio, kako tvrde, nekoliko miliona evra da se Gašić skloni sa mesta ministra odbrane .

"Gašić nije upotrebio ni pogrdne reči, ni psovku. Nije čak upotrebio ni reč 'mrzim' već 'volim'. I on je čovek od krvi i mesa. Izvinio joj se kao da je u najmanju ruku on rekao novinarki da klekne. Kao da ona svojim položajem nije sama ponizila profesiju", navode kruševački naprednjaci i dodaju da je isto tako "mogla i da okrene leđa".

B92 zasad nije mogla da dođe do snimka ove konferencije i još uvek čekamo na materijal od lokalnih televizija.

Integralni tekst sa konferencije objavljen je na sajtu opštinskog odbora SNS-a Kruševac, ali je ubrzo ceo tekst sklonjen.

U njemu se, između ostalog, navodi i da Gašić često komunicira sa novinarima, pa da se tako "prirodno javlja veza, prijateljstvo ili jednostavno poznanstvo, koje daje za pravo da se u nezvaničnoj komunikaciji našalimo".

Kruševački SNS smatra i da je snimak na kome se vidi Gašićeva seksistička izjava "organizovano preplavio društvene mreže i određene medije" i da se na njemu vidi "nekoliko ogromnih nelogičnosti".

Takođe, dodaje se da ovaj napad "izvršiocima donosi određenu svotu novca", kao i da je jasan clij "destabilizacija države".

Inače, u arhivi sajta kruševačkog odbora SNS se vidi da je dosadašnja praksa bila da nakon svih redovnih konferencija za novinare na sajtu okače transkript, ali i video snimak sa konferencije.

Snimka ove konferencije nema ni na zvaničnom Jutjub kanalu SNS iz Kruševca, ali zato na Fejsbuk stranici postoje fotografije u postu koji je datiran na današnji datum pod naslovom "Redovna konferencija za novinare".
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUDILO Kruševački SNS: Novinarka instruirana da provocira Gašića!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2015

Tri dana od kada je ministar Bratislav Gašić uvredio novinarku B92 Zlatiju Labović ona svakodnevno dobija pretnje putem društvenih mreža, o čemu je obaveštena i policija, a u međuvremenu, odbor Srpske napredne stranke iz Kruševca optužio je novinarku da je "instruisana da isporovocira ministra"...U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.