LE: Cvetanović predsednik GO SNS

Izvor: B92, 26.Dec.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Cvetanović predsednik GO SNS

Leskovac -- Za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke(SNS) u Leskovcu, večeras je ponovo, jednoglasno izabran Goran Cvetanović.

Za Cvetanovića, koji je i aktuelni gradonačelnik Leskovca, na drugoj izbornoj Skupštini SNS-a glasala su 254 delegata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Obraćajući se delegatima i gostima Cvetanović je pozvao sve građane, bez obzira da li pripadaju nekoj političkoj partiji ili su apolitični, da svojim idejama pomognu razvoju grada.

"Politika je za skupštinske debate i zato pozivam sve Leskovčane da zajedno učinimo da naš grad i Srbija idu napred. Moramo mnogo više da radimo, da radimo subotom i nedeljom da bi svima bilo bolje", rekao je Cvetanović koji je i dosad obavljao funkciju predsednika GO SNS-a.

On je naveo da se svakog dana u Leskovcu povećava broj članova SNS-a i da već sada ta stranka ima više od 13.000 članova.

Izbornoj Skupštini Gradskog odbora SNS-a, pored delegata, prisustvovali su koalicioni partneri naprednjaka u Leskovcu, privrednici i predstavnici javnih preduzeća i ustanova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Cvetanović ponovo predsednik GO SNS u Leskovcu

Izvor: Blic, 27.Dec.2013, 00:09

Za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Leskovcu, večeras je ponovo, jednoglasno izabran Goran Cvetanović. ..Za Cvetanovića, koji je i aktuelni gradonačelnik Leskovca, na drugoj izbornoj Skupštini SNS-a glasala su 254 delegata...Obraćajući se delegatima i gostima Cvetanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.