Krivična prijava protiv Maje Gojković

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Maje Gojković

Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu podneo je danas krivičnu prijavu protiv Maje Gojković jer je, dok je bila gradonačelnica Novog Sada, sa predumišljajem sklopila štetan ugovor sa ATP Vojvodina, saopštila je Demokratska stranka.

U saopštenju se navodi da je Gojković time načinila štetu budžetu Novog Sada i građanima u iznosu od 400 miliona dinara, a postupci koji su u toku mogli bi tu štetu uvećati i do 1,4 milijardi dinara.

Za razliku od Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << napredne stranke koja krivične prijave podnosi bez osnova i slušajući brojne partijske potkazivače, krivična prijava protiv Maje Gojković zasniva se na odluci Suda, navode u DS.

Gojkovićeva je potpisala ugovor o izgradnji nove stanice sa vlasnikom ATP „Vojvodina“, ali ona nikad nije proradila

Gojkovićeva je potpisala ugovor o izgradnji nove stanice sa vlasnikom ATP „Vojvodina“, ali ona nikad nije proradila

Maja Gojković je sa suizvršiocima načinila niz štetnih dokumenta na osnovu kojih ATP Vojvodina dobija sporove, a kao gradonačelnica Novog Sada prihvatila je pismo o namerama i garantovala investitoru monopolski položaj, menjan je Generalni urbanistički plan, donošena su rešenja o zabrani rada stare autobuske stanice, piše u saopštenju.

Izvor: Alo
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Prijava protiv Gojkovićeve zbog ATP Vojvodina

Izvor: Studio B, 20.Nov.2014

Gradski odbor Demokratske stranke u Novom Sadu podneo je krivičnu prijavu protiv Maje Gojković jer je, kako navode, sa predumišljajem sklopila štetan ugovor sa ATP Vojvodina i time načinila štetu budžetu Novog Sada u iznosu od 400 miliona dinara...Postupci koji su u toku mogli bi tu štetu uvećati...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.