Koalicija SNS i DS u Pančevu

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jun.2013, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija SNS i DS u Pančevu

U Pančevu je u 10 sati saopšteno da će novu vladajuću većinu činiti političke partije SNS, DS, DSS, URS, LDP, SDPS i PUPS, odnosno 58 odbornika u lokalnom parlamentu.

U opoziciji ostaće LSV, Jedinstvena Srbija i SPS. Nova vladajuća većina za gradonačelnika na današnjoj sednici skupštine podržaće Pavla Radanova iz SNS. Na mesto predsednika Skupštine biće imenovan Filip Mitrović iz DS. Na mestu zamenika gradonačelnika ostaće dosadašnji zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Saša Pavlov, URS, a na mestu zamenika predsednika Skupštine dosadašnji zamenik Tigran Kiš, DSS. Članovi Gradskog veća biće imenovani na narednoj sednici skupštine koja se očekuje za desetak dana. Do formiranja nove vladajuće većine došlo je noćas na pregovorima nakon što je SPS i dalje uporno insistirao na mestu gradonačelnika koje im je prema ranijem koalicionom sporazumu pripadalo. Zakonski rok za izbor novog gradonačelnika ističe 21. juna u ponoć, tako da je Pančevu pretilo uvođenje prinudne uprave nakon što je pre mesec dana dr Svetozar Gavrilović iz SPSa podneo ostavku na mesto gradonačelnika.izvor: blic
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

SPOJILI NESPOJIVO: U Pančevu na vlasti SNS, DS, DSS, URS, PUPS i LDP!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2013

Novi gradonačelnik Pančeva biće naprednjak Pavle Radanović, a predsednik Skupštine Filip Mitrović iz DS-a

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.