Koalicija DS-SNS u Rakovici?

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija DS-SNS u Rakovici?

Beograd -- Kako saznaje Politika, u beogradskoj opštini Rakovica u toku su pregovori o formiranju lokalne vlaste u koju bi činile DS i SNS.

Da je koalicija dve velike stranke, SNS i DS, ostvariva dokazali su odbornici u Skupštini opštine Priboj. Naredne četiri godine lokalnu vlast u Priboju će osim ove dve stranke činiti još i SPO, SDA, SPS i NS.

Formiranje takve koalicije omogućila su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva odbornika DS, zbog kojih je za večeras zakazana hitna sednica. Glavna tema sastanka biće novonastale skupštinske situacije i formiranja nove koalicije.

Na njoj će biti doneta odluka, da li će biti isljučena dva člana, zahvaljujući kojima je došlo do formiranja lokalne vlasti, jer su oni suprotno odluci Glavnog odbora DS-a odlučili da daju podršku novoj vladajućoj koaliciji predvođenoj Srpskom naprednom strankom.

Hoće li dva odbornika DS biti isključena iz stranke, ili će dobiti podršku za formiranje nove lokalne znaće se večeras nakon sednice opštinskog odbora u Priboju.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.