Izvor: S media, 02.Mar.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko tuče građane u Srbobranu: Naprednjaci napadaju demokrate, demokrate krive naprednjake

Srpska napredna stranka (SNS) optužila je danas Demokratsku stranku (DS) da njeni funkcioneri i aktivisti tuku i maltretiraju gradjane Srbobrana koji ne uzimaju stranačke materijale DS i koji odbijaju da prime njihove "poklone".

"Upozoravamo gradjane da postoje informacije da isti ti koji im prete i koji ih maltretiraju izlaze iz skupocenih džipova i automobila koji pripadaju organima pokrajinske >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Vlade", naveo je SNS u saopštenju.

SNS je zatražio od nadležnih državnih organa da hitno ispitaju sve okolnosti i privedu pravdi odgovorne, kako bi se zaštitili gradjani i "prestao teror DS".

DS je ranije danas optužio SNS za maltretiranje gradjana u Srbobranu, gde će sutra biti održan drugi krug dopunskih pokrajinskih izbora, u kojem će gradjani birati izmedju kandidata SNS i DS.

DS je u odgovoru na saopštenje SNS naveo da nema nameru da odgovara na poslednje "besmislene optužbe" koje su na njen račun saopštene nakon predsedništva SNS, jer je reč o istim ljudima, istom rečniku i istom načinu komunikacije koje su gradjani gledali i slušali i devedesetih godina.

"Početkom devedesetih, kada smo se protivili ratu i mržnji, ti isti su nas optuživali da smo strani plaćenici. U vreme kada je NATO bombardovao Srbiju, ti isti su nas optuživali da postavljamo lokatore po Srbiji, jer smo se protivili politici koja nas je uvukla u rat sa najvećom svetskom silom. Danas, ti isti nas optužuju da vodimo monstruoznu kampanju i da uništavamo srpskog seljaka i poljoprivredu, jer je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić objavio podatke koje je Vlada Srbije krila od gradjana", naveo je DS.

DS je ocenio da je očigledno lakši deo posla skinuti bedž sa likom Vojislava Šešelja i promeniti srednje slovo u nazivu stranke, ali da to ne povlači za sobom i promenu politike, mišljenja i vokabulara.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: DS prebija gradjane

Izvor: Press, 02.Mar.2013

"Upozoravamo gradjane da postoje informacije da isti ti koji im prete i koji ih maltretiraju izlaze iz skupocenih džipova i automobila koji pripadaju organima pokrajinske Vlade", naveo je SNS u saopštenju.. SNS je zatražio od nadležnih državnih organa da hitno ispitaju sve okolnosti i privedu pravdi...

Nastavak na Press...

Ko tuče građane u Srbobranu, DS ili SNS?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Mar.2013

Srpska napredna stranka optužila je danas Demokratsku stranku da njeni funkcioneri i aktivisti tuku i maltretiraju građane Srbobrana koji ne uzimaju stranačke materijale DS i koji odbijaju da prime njihove "poklone". ..SNS i DS se u Srbobranu na sve načine bore za glasove.. ..Zamenik šefa poslaničke...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.