DS tukao građane!

Izvor: Kurir, 02.Mar.2013, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS tukao građane!

Uoči pokrajinskih izbora funkcioneri i aktivisti demokrata džipovima presretali Srbobrance i tukli ih

BEOGRAD - Divlji zapad!

Funkcioneri i aktivisti Demokratske stranke tuku i maltretiraju građane Srbobrana koji ne uzimaju stranački materijal DS i koji odbijaju da prime njihove „poklone“, saopštila je Srpska napredna stranka.

I to sve uoči drugog kruga dopunskih pokrajinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izbora, u kojem će građani birati između kandidata SNS i DS.

- Upozoravamo građane da postoje informacije da isti ti koji im prete i koji ih maltretiraju izlaze iz skupocenih džipova i automobila, koji pripadaju organima pokrajinske Vlade - naveo je SNS i zatražio od nadležnih državnih organa da hitno ispitaju sve okolnosti i privedu pravdi odgovorne da bi se zaštitili građani i „prestao teror DS“.

Kako Kurir saznaje, pretučeno je više od 20 osoba, a iz džipova sa beogradskim i somborskim registarskim oznakama istrčavali su muškarci obučeni u crno i pendrecima napadali građane.

Podsetimo, Kurir je dva dana pisao o Branku Gajinu, bivšem predsedniku ove opštine i fisokom funkcioneru DS, protiv kojeg su podnete dve krivične prijave jer je oko četiri miliona dinara iz budžeta prebacio na račun dve privatne firme. On se tereti da je direktorki Direkcije za urbanizam i izgradnju opštine naređivao da firmama SZR „Bamis“ i „Ingenijum projekt“ prebacuje novac s računa Direkcije.

Ovo liči na rat!

- Molim boga da ne padne nečija glava. Ovo liči na rat! Ljudi su prestravljeni - rekao je jedan građanin Srbobrana, koji je iz straha da i sam ne bude pretučen insistirao na anonimnosti.

On napominje da su muškarci bez ikakvih stranačkih obeležja izletali iz džipova i pendrecima udarali građane, posle čega su se vraćali u vozila i odlazili u nepoznatom pravcu.

- Pobegli su kada je neko doviknuo: „Stiže policija“ - priča ovaj Srbobranac, koji je uspeo da izbegne udarce pendreka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.