Izvor: Danas, 18.Maj.2023, 07:18

Ko plaća hranu, piće, dnevnice i prevoz onima koji dolaze na SNS miting 26. maja i po kom osnovu odsustvuju tog dana sa posla?

Dnevnice od po hiljadu i po ili dve hiljade dinara, hrana, piće, prevoz i plaćeno odsustvo sa posla - ponuda je organizatora mitinga SNS, 26. maja u Beogradu. Mediji izveštavaju i o ucenama onih koji su zaposleni u javnom sektoru i društvenim ustanovama a koji rade na određeno vreme, po ugovoru.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Priča 4: Neću da idem na miting 26. maja iako me prisiljavaju

Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2023

BEOGRAD..Politički pritisci na građane koje stranke vrše intenziviraju se ne samo pred izbore, već uoči skoro svakog partijskog-političkog skupa. To potvrđuje i iskustvo građanina, zaposlenog u javnom preduzeću po ugovoru na određeno vreme, s kojim smo razgovarali dan nakon što je predsednik...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.