Ko dođe da vidi Vučića „dobija“ slobodan dan

Izvor: Danas, 29.Sep.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko dođe da vidi Vučića „dobija“ slobodan dan

Predsednik Srbije i šef Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić stigao je juče u novoizgrađenu fabriku Cumtobel (Zumtobel Goup) na periferiji Niša asfaltom koji se bezmalo pušio, a svakako je "taze" mirisao, pošto je kružni tok ispred fabrike ubrzano završavan veče pre njegovog dolaska. Radnici su prethodno bezmalo danonoćno radili na asfaltiranju i uređenju deonice do fabrike, a na momente je izgledalo da, uprkos "udarništvu", neće stići da je završe. Članak Ko dođe da vidi Vučića „dobija“ slobodan dan se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta Grčka ima protiv Makedonije

Izvor: Danas, 30.Sep.2018, 08:32

Uprkos činjenici da Makedonija nije predstavljala oružanu prijetnju dok je u drugim višim jugoslavenskim republikama bjesnio rat, postala je primarnim fokusom opstruktivne vanjske politike Grčke. Članak Šta Grčka ima protiv Makedonije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Cena budućnosti

Izvor: Danas, 30.Sep.2018

Kada je britanski istraživač Džejms Kuk stigao na Uskršnje ostrvo u Polineziji 1774. godine, imao je šta da vidi. Članak Cena budućnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.