Karić: Ivanjica je srpska Švajcarska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2020, 19:51

Karić: Ivanjica je srpska Švajcarska

Poslanik Dragomir Karić, zamenik predsednika pokreta Snaga Srbije - BK, rekao je danas u Ivanjici da će koalicja SNS-PSS-BK učiniti sve da doprinese afirmaciji Ivanjice kao izuzetnog mesta sa odličnom investicionom klimom za sve vrste ulaganja počevši od turizma i poljoprivrede pa do drvne industrije.

"Mi ćemo se, ne samo kao politička opcija, nego i kao BK grupa, vrlo jaka i snažna kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja se nalazi među 100 najboljih u svetu, potruditi maksimalno da doprinesemo afirmaciji Ivanjice kao izuzetnog mesta sa odličnom investicionom klimom za sve vrste ulaganja ... Jednostavno, Ivanjica je srpska Švajcarska", rekao je Karić koji se danas sastao sa predsednikom opštine Zoranom Lazovićem.

U tom gradu na Moravici PSS - BK na izbore 21. juna izlazi u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

Lazović je, kako je dodao, realan čovek koga posebno podržava od kada je rekao "ko je branio svim partijama i političkim opcijama, grupama građana, da od 2000. do 2012. godine izmene lice Ivanjice" - To je imao snage SNS na čelu sa Aleksandrom Vučićem sa svojim lokanim partnerima.

Karić je ocenio da je u bojkotu koji propagiraju pojedine političke opcije izražena nemoć i nedostatak bilo kakve ideje za razvoj ne samo Ivanjice nego čitave Srbije.

Karić je naveo da ga je Lazović svojim primerom ubedio da još u Srbiji postoje ljudi koji žele da doprinesu razvoju svoje opštine i svoje Srbije.

"On odlično zna šta je privreda, sa bratom ima porodičnu kompaniju, najveću u ovom kraju za proizvodnju nameštaja", rekao je Karić i dodao da je najveća politika zapravo ekonomija, a da je Bogoljub Karić još davno rekao: "Svako ko zaposli bar jednog čoveka - on je heroj".

Dragomir J. Karić se posebno osvrnuo na jaku koaliciju koju PSS - BK ima sa SNS i da ga raduje što je SNS prepoznala u PSS- BK svog strateškog koalicionog partnera još 2008. godine.

Podsetio je da na republičkom nivou PSS - BK ima šest kandidata za poslanike i u potpunosti podržava realizaciju programa razvoja Srbije koji je inicirao i uspešno sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Mi smo tu da sve ono što se dešava na republičkom nivou prenesemo i na lokalni nivo, rekao je on i pozvao sve građane da izađu na lokalne i republičke izbore i da daju svoj glas onima koji grade i koji stvarno nose budućnost za našu decu!

Predsedniku opštine Zoranu Lazoviću Dragomir Karić je darovao knjige "Si Đinping, snaga Kine", koju je napisao sa bratom Bogoljubom.

U delegaciji sa Karićem bili su Persa Minjović, predsednik IO GO PSS - BK, Slobodan Bajić, predsednik Okružnog odbora PSS - BK za Moravički okrug, Slavko Bojović, predsednik Opštinskog odbora PSS - BK Ivanjica i Aleksandar Bradić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.