Karan: Voda u Temerinu 100 odsto neispravna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karan: Voda u Temerinu 100 odsto neispravna

Osnivač pokreta "Zajedno za naš Temerin", Robert Karan demantovao je danas navode predsednika Opštine Temerin Đure Žige da su pojedini odbornici u Skupštini opštine prešli iz redova tog pokreta u redove Žigine Srpske napredne stranke (SNS) i poručio da bi predsedniku opštine bilo bolje da se bavi činjenicom da je voda u Temerinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "sto odsto neispravna".

"Umesto da se predsednik opštine bavi pitanjem od vrhunskog interesa za zdravlje građana opštine Temerin i umesto što već mesecima odbija našu inicijativu da se voda iz temerinskog vodovoda proglasi tehničkom zato što je sto posto hemijski i fizički neispravna, on se bavi organizacijom cirkuske predstave navodnog prelaska naših članova u redove lokalnog odbora SNS", naveo je Karan u saopštenju za javnost.

Ocenio je da je Žiga "cirkuskom predstavom" pokušao da prikrije i nameru da u sredu, 30. novembra, kroz gašenje Kulturno-informativnog centra, ugasi i Radio Temerin koji emituje dvojezični program već 45 godina.

Karan je dodao da su navodni članovi njegovog pokreta, koje je Žiga predstavio na konferenciji za novinare, zapravo dugogodišnji članovi odbora SNS u Temerinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.