Izvor: Blic, 14.Jan.2021, 19:20

Kako je "opaka bolest" ĐILASOLOGIJA iz akutnog prešla u hronično stanje, prve simptome počeo je da pokazuje Vučić, a onda se RAŠIRILA

Tokom 2020, đilasologija je kod vladajuće stranke, usled nelečenja prerasla u ozbiljnu hroničnu bolest koja je izgubila kontakt sa osnovnim uzročnikom, prepoznatim u liku i delu opozicionog lidera Dragana Đilasa. U međuvremenu, postala je sistemsko oboljenje koje je zahvatilo ne samo centralni nervni sistem, već je počelo da utiče na ostale vitalne sisteme Srpske napredne stranke, njenu motoriku, respiratorni i digestivni trakt, utičući snažno na pojavu opstipacije, koja je usled dugog zadržavanja toksina u organizmu počela da izaziva katastrofalne posledice u vidu eksplozivnih i dugih pražnjenja, kako u medijima, tako i u Skupštini Srbije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.