KOSTOLAC: Aktivista SNS napadnut nožem!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2013, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSTOLAC: Aktivista SNS napadnut nožem!

Aktivista Srpske napredne stranke Branislav Sekulović napadnut je nožem u Kostolcu dok je lepio plakate

Aktivista Srpske napredne stranke Branislav Sekulović napadnut je nožem u Kostolcu dok je lepio plakate, saopštila je ta stranka i zatražila od nadležnih organa da procesuiraju počinioce.

SNS je najoštrije osudio nasilje u svakom obliku i apelovao na pripadnike svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << političkih stranaka koje će učestvovati na izborima u tom gradu da spreče fizičke konflikte među pripadnicima različitih političkih opcija.

"Time (konfliktima) se ugrožava život i bezbednost naših sugrađana. Nijedni izbori nisu vredni gubitka života", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NAMAMIO: Uhapšen student koji je kupca laptopa izbo nožem u vrat!

Izvor: Kurir, 07.Dec.2013, 17:29

SARAJEVO - Prema informacijama iz MUP-a TK, u subotu kasno poslepodne policija je pronašla, a zatim uhapsila mladića koji je u petak, u pokušaju da otme novac od četrdesetčetvorogodišnjeg S.P iz Zenice i istoga ubo nožem u vrat i naneo mu teške telesne povrede...Prema prvim informacijama reč...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.