KARIĆEVI ZA KOALICIJU SA SNS

Izvor: Kurir, 14.Sep.2010, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIĆEVI ZA KOALICIJU SA SNS

BEOGRAD - Pokret snaga Srbije - Bogoljub Karić prihvata poziv za koaliciju sa Srpskom naprednom strankom, uz ocenu da je to najača opoziciona stranka u Srbiji.

"Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić imaju snage da povedu one političke subjekte koji su za ekonomski spas i za očuvanje zemlje od njenog daljeg raspada", ističe se u saopštenju Pokreta.

Kako se navodi, PSS je, s druge strane, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u mogućnosti da uključi srpsku privredu u velike poslovne projekte Rusije i drugih zemalja.

"Na taj način dajemo konkretan doprinos ozdravljenju naše privrede, pri čemu nikoga i ničim nećemo uslovljavati, izuzev ako se to bude kosilo sa našim nacionalnim interesima", piše u saopštenju PSS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.