Izvor: Blic, 09.Dec.2023, 13:16

"KAKVE TO PRIVILEGIJE MOŽEMO DA MU DAMO?" Brnabić o spisku podrške listi oko SNS: Sramotno je što opozicija kritikuje Nikolu Jokića

Poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić izjavila je danas da su listu "Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane" podržali intelektualci i javne ličnosti koje veruju u politiku Aleksandra Vučića i koji su imenom i prezimenom tu podršku dali i da je sramno što opozicija kritikuje Nikolu Jokića misleći da on ima određene privilegije od podrške toj listi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Sramotno je što opozicija kritikuje Nikolu Jokića zbog podrške SNS-u

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023

Premijerka Brnabić govorila je o sramnim izjavama opozicije zbog podrške Nikole Jokića listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", ali i o napadu na aktivisktinju SNS-a...Povernica SNS za Beograd Ana Brnabić izjavila je danas da su listu "Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane" podržali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

VUČIĆ O JOKIĆU: On samo hoće da vidi da Srbija napreduje, čovek je sam zaradio svoje milione

Izvor: Kurir, 09.Dec.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je večeras napade na pojedine javne ličnosti koje su podržale listu "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane", među kojima je i poznati košarkaš Nikola Jokić.

Nastavak na Kurir...

Spisak lojalnih i ucenjenih ili naslednici Tesle, Pupina i Milankovića: Ko su redovni profesori na listi podrške Srpskoj naprednoj stranci?

Izvor: Danas, 10.Dec.2023, 09:04

Ako je verovati režimskim medijima, listu „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ podržali su bezmalo pa naslednici Tesle, Pupina i Milankovića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.