Izvor: Danas, 13.Mar.2024, 13:14

Jovo Bakić odgovorio Ani Brnabić: Još jedna izjava besprizornice o meni

Nisam im kriv što su ogrezli u kriminalu, pa sam konstatovao šta će im se dogoditi kada narodu prekipi (jurićemo ih po ulicama), a što im svakako i želim, kaže za Danas sociolog Jovo Bakić komentarišući izjavu premijerke u tehničkom mandatu Ane Brnabić da je on svojim izjavama podstakao nasilje nad aktivistkinjama SNS-a.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SREDA Nenad Mitrović (DS) odgovara Ani Brnabić na optužbe za „širenje fašističkih ideja“

Izvor: Danas, 13.Mar.2024

"Nisam znao da kada nekome branite da ukrade izbore, da se to zove fašizam. Optužujući me da širim fašističke ideje, Ana Brnabić se ne obraća meni, već narodu izazivajući u njemu najsnažniju emociju, a to je pripadnost jednoj naciji, jednoj državi koja je stradala mnogo od fašizma. Na krilima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.